torstai 13. tammikuuta 2022

Salon Nuutinpäivän kalenteri









”Hyvä Tuomas joulun tuo, paha Nuutti pois sen vie.”




Salon kaup.valtuuston laatima Nuutinpäivän kalenterin 13. luukku (13.12.2021).

 

Tunnin Junan suunnittelu:  Puuhaan investoidaan 80€/kuntalainen, vaikka vain MLA-kuntien tulee osallistua kustannuksiin. Maksu on vasta ensimmäinen erä. Lisää maksettavaa tulossa salolaisillekin.


Uuden hybridivanhainkodin vuokrasopimus: Mummot ja papat kyörätään Meriniittyyn IoT-Kampukselle. Päätös siirrettiin takaisin valmistelunn, mutta kyllä se vielä hyväksytään.Lähdin ko. kiinteistöstä pois v. 2003. Puukenkiä ostamaan ja sinne siis takaisin! Toivottavasti RF-mittapaikat on kalibroitu. Ehdotan, että Salon elektroniikkamuseo siirretään myös Meriniittyyn. Siten olisi meillä papoilla tutut puuhapisteet. 


- Siirtoviemäri Toija-Muurla on poistettu kokonaan suunnitelmista. Salo 2023:n perustehtävät, kuten infrastruktuurin kehittäminen ja ylläpito jätetään "korkeimman kätehen". Jatketaan ympäristön sotkemista omilla viemärijätteillä, koska ei ole rahaa.

 

Hei, suljettaisiinko lisää kouluja, niin tuloslaskelmat näyttäisivät hiukan kauniimmilta?

Pahus, kuntalaiset lähtevät muuttokuormineen pois jo ennen sitä, kun terveyspalveluja karsitaan ja palveluverkko on täynnä reikiä. Älkää kuitenkaan sammuttako kaikki valoja. Senorien pitää nähdä lukea lehtiä ja täyttää sudokuja Meriniityssä!


Muistakaa antaa Nuuttipukille ryyppy!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti