sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

  

Kuninkaantekijät

 

 

Kylläpä Erkkojen kuninkaantekijälehti osasikin ajoittaa Sinnemäki-uutiset oikeaan saumaan, 24h ennen Niemikaupungin pormestarivaaleja!

Viesti on selvä. Helsinkiläisen paikkallislehden toimitus EI halua Sinnemäkeä pormestariksi. Mitä vastineeksi oikein äänestäneille? Vuoden ilmainen hs-digitilaus, vai jotakin parempaa? SNTL:n johto sentään lupasi vuonna 1956 Suomelle Porkkalan takaisin etuajassa, jos Kekkonen valitaan presidentiksi. Ja kas, niin kävikin!



 

Erikoiseksi rakennuslupa-gaten tekee, ettei luottamushenkilö Sinnemäen tarvinnut ennen kuntavaaliehdokkaaksi asettautumistaan ilmoittaa häneen kohdistuvastaan rikosepäilystä. Muiden ehdokkaiden kylläkin. Niin tai näin, me olemme omaksuneet jenkeistä vaalikikkailun ja median hyväksikäytön. Trumpismin suomalainen versio toimii jo käytännössä.

Koko sirkuksessa on yhdentekevää, mikä on syyteharkinnan tulos. Nämä ovat Turun Ylopiston eduskuntatutkimuksen laitoksen n. 1kk sitten oraakkelimaisesti ennustamia ”vaalikampanjan sirkushuveja”.

 

Kuka vielä väittää, ettei nomenklatura toimi valtion, maakuntien ja kuntien tasolla? Malli on kopioitu itäisen, rauhantahtoisen, kansan hallinnosta. Jälkipeliä tästä episodista vielä varmasti pelataan. Muistutan, että kun Pohjoisessa pelataan tuppea, suosittua korttipeliä, niin jälkipeliä voidaan pelata vain Tervolassa, tietyssä riihessä. Se tosin on palanut jo aikoja sitten!



- Julkaistu äänestysajan päätyttyä (13.6.2021 klo 20:01), joten mahdolliset syytökset trollauksesta ovat aiheettomia. 



https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008048799.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti